Stílus, kényelem, ergonómia

Üdvözöljük weboldalunkon, ahol bemutatjuk Önnek a legjobb teherautó üléshuzatokat! Ezek a prémium minőségű teherautó üléshuzatok Erdélyben készülnek, kiváló minőségű anyagokból, beleértve a textilt és a bőrt is, hogy kényelmes és elegáns vezetési élményt nyújtsanak.

A Few Words About

Avantgard Kategóriák

Három kategóriában gyártunk üléshuzatokat. A három kategória stílusa eltérő, az Absolute sorozat prémium minőségű bőrösszetevőket tartalmaz, míg a két előző sorozat csak textil anyagból készül.

Anyag kombinációk

Miért válaszd az Avantgard huzatokat?

Minden teherautó üléshuzat tökéletesen illeszkedik az ülés méreteihez, így kényelmes és biztonságos vezetési élményt nyújt. Ezen felül, precíz méretekkel és minőségi kivágással készül, így időtálló és elegáns megjelenést biztosít. Ezek a teherautó üléshuzatok széles választékban kaphatók különböző színekben és stílusokban, így könnyedén megtalálhatja a teherautójához leginkább illőt. Legyen Ön profi teherautóvezető vagy szenvedélyes teherautó tulajdonos, ezek a prémium minőségű teherautó üléshuzatok tartósságot, kényelmet és elegáns megjelenést kínálnak teherautója vezetőfülkéjében. Válassza a minőséget és tartósságot prémium teherautó üléshuzatainkkal!

Huzatok rétegei

A gyártás során felhasznált anyagok minden esetben három rétegből áll.

Az első réteg textil vagy bőr, amely puha tapintású és luxus hangulatot kölcsönöz a teherautó vezetőfülkéjének. A második réteg prémium hab, amely lehetővé teszi a bőr légzését, így az utazás kényelmesebb és szellősebb. A harmadik réteg egy tartós fólia, amely extra védelmet nyújt a huzat sérülései ellen legyen az a gyakori használat vagy kopás esetén.

Az összes kamion típusra kínálunk üléshuzatokat

Válasszon kamion típus szerint

Bármilyen típusú teherautóról legyen szó, nálunk megtalálja azt, ami a legjobban megfelel az Ön igényeinek.

Volvo Fh széria

FL, FE, FM16, FH16, FH12 modellek számára

DAF XF széria

XF105, XF106 Euro 6 modellek számára

Mercedes Actros

Actros MP3, Actros MP4 modellek számára

MAN TGX széria

TGX, TGA, Euro 4, Euro 5 modellek számára

Méretpontos

Termékeink megfelelnek a teherautók üléseinek méretével.

Egyedi stílus

Egy sor különböző stílusban, az alaptól a különlegesig.

Garantált minőség

Huzataink magas minőségű és tartós anyagokból gyártjuk.

Nem tetszik a termék?

30 nap elött vásároltad? Mi visszatéritjuk a pénzed.

Shopping Cart